Vlees bestellen in Enschede

Bezorging vanaf €25
Hoogwaardige vleesproducten
Gecertificeerde keurslager

Wie vleeswaren wil bestellen in Enschede, hoeft niet verder te zoeken. Keurslager Herman Huuskes prepareert voor u het beste vlees en de lekkerste vleeswaren en dat doen we al tientallen jaren met veel plezier. Zowel in onze slagerij als online bestelt u kwalitatieve en duurzame vleeswaren uit Nederland en het buitenland. Vers gesneden en klaar om een heerlijk broodje mee te beleggen. Of als hapje op de borrelplank bij een gezellige borrel. Veel van de producten maken wij natuurlijk zelf, wat ons in staat stelt een goede kwaliteit te leveren. De buitenlandse vleeswaren halen wij bij de beste leveranciers, zodat u ook hiervan alleen het allerbeste krijgt!

Bent u geïnteresseerd in onze vleeswaren?

Slagerij Huuskes

Soorten vleeswaren

U vindt bij ons allerlei soorten vleeswaren. Filet americain, beenham, ossenworst, runderrookvlees, achterham en fricandeau is een kleine greep uit ons assortiment. Maar ook voor andere vleeswaren kunt u terecht op onze website of in de winkel in Enschede. Vergeet ook zeker de heerlijke verse slagerssnijworst en onze veel verkochte eigen grillworst niet. Een vers pistoletje met een flinke laag grillworst erop en uw lunch kan niet meer stuk! Wist u dat u voor dit belegde broodje ook bij ons terecht kunt? Een vers afgebakken bruine of witte bol, kaiserbroodje of baguette bijvoorbeeld, met of zonder boter en natuurlijk belegd met de beste vleeswaren en andere ingrediënten.

Heeft u interesse in onze producten?

Direct uw vleeswaren bestellen in Enschede

Wilt u uw vleeswaren gaan bestellen bij Slagerij Huuskes in Enschede? Kies dan op onze website de vleeswaren van uw voorkeur en het gewenste gewicht. Voeg ze toe aan uw digitale winkelwagen, rond de bestelling af en wij doen de rest! Woont u in Enschede of omgeving, dan kunt u ervoor kiezen om uw bestelling thuis te laten bezorgen. Daarnaast is het mogelijk om de vleeswaren in onze winkel af te komen halen. Wanneer u bij ons langskomt, laten we u met alle plezier meteen proeven van de geweldige producten! Neem voor meer informatie contact met ons op. Vul het contactformulier in of bel naar 053-4357179.

 

Anderen bekeken ook:

BBQ-pakket bestellen Enschede | Gourmet bestellen Enschede | Lamsvlees bestellen Enschede

BBQ-vlees