Sparen

Spaarprogramma

bij elke keurslager kunt u spaarpunten sparen. met de gespaarde punten kunt u bij de keurslager betalen of mooie merkartikelen bestellen. sparen bij de keurslager is eenvoudig en winstgevend. de spaarwinst is maar liefst 32%. een rekenvoorbeeld: voor 125 punten heeft u € 6,25 betaald en u krijgt er € 8,25 voor terug.

hoe werkt het?
vraag een spaarpas aan bij de keurslager en u kunt direct beginnen met sparen. bij elke bestede euro kunt u een spaarpunt kopen voor 5 eurocent. als u voldoende punten bij elkaar heeft gespaard dan kunt u een artikel uit onze cadeaugids bestellen.

Cadeaukaart registreren

log in om uw cadeaukaart saldo te controleren of registreer uw cadeaukaart.

de eerste keer klikt u op ‘spaarpas registreren’ onderaan deze pagina. nadat u het formulier heeft ingevuld, ontvangt u een e-mail met een activatielink. door op deze link te klikken bevestigt u uw aanmelding en kunt u voortaan uw spaargegevens bekijken en beheren met uw inloggegevens.

Spaarpas registreren

Een spaarpas is gratis verkrijgbaar bij de Keurslager. Zodra je een spaarpas hebt, kun je direct beginnen met sparen. Je moet de spaarpas nog wel registreren, dus op jouw naam zetten. Het is verstandig om dit zo snel mogelijk te doen in verband met verlies of diefstal van de spaarpas. Registreren is niet noodzakelijk om punten te sparen, maar wel om punten te verzilveren.