Rundvlees bestellen in Enschede

Bezorging vanaf €25
Hoogwaardige vleesproducten
Gecertificeerde keurslager

Rundvlees bestellen in Enschede doet iedereen bij de keurslager Slagerij Huuskes – al tientallen jaren de favoriete slager in de regio. Rundvlees is een van onze specialiteiten. Ons rundvlees wordt geleverd door Vleesvee Integratie Twente (VIT). Dit betekent dat het vlees altijd afkomstig is van Twentse boerderijen, waar de dieren in een groene omgeving leven met voldoende rust en ruimte. Ze lopen veel in de wei en worden gevoed met natuurlijke voeding als hooi en tarwe. Het goede leven dat de dieren leiden, proeft u terug in het vlees. Dit is mager en mals, met een heerlijke smaak en mooie rode kleur.

Bent u geïnteresseerd in ons rundvlees?

Slagerij Huuskes

Soorten rundvlees

Rundvlees is mager en licht verteerbaar. Het bevat veel voedingsstoffen, zoals vitamine B en D en kwalitatief hoogwaardige eiwitten en mineralen, waaronder ijzer en zink. Bovendien is het vlees snel en gemakkelijk te bereiden. In onze webshop en winkel in Enschede heeft u de keuze uit tientallen soorten rundvlees. In de vorm van hamburgers, rollades, biefstuk en meer. Ook bieden wij vlees aan dat met enkele andere ingrediënten al is gecombineerd tot een heerlijk gerecht. Zo hebben wij een biefstuk caprese, bestaande uit malse biefstukmedaillons met tomaat, mozzarella en verse basilicum, en meerdere kant-en-klare carpaccio’s.

Heeft u interesse in onze producten?

Direct veilig en vertrouwd uw rundvlees bestellen in Enschede

Aarzel niet om uw rundvlees te bestellen in Enschede! Het is een geweldige keuze als voor- of hoofdgerecht wanneer u gasten krijgt. Maar ook een lekkere hamburger op zaterdagavond of vers soepvlees voor een snel maar smakelijk soepje zijn bij ons verkrijgbaar. Wist u trouwens dat wij ook veel kant-en-klare gerechten aanbieden? Heeft u trek in een lekkere babi pangang, boeuf bourgignon of ander gerecht en geen zin om zelf te koken? Voeg deze maaltijd(en) dan toe aan uw bestelling en u bent in één keer klaar! Heeft u een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier of door te bellen naar 053-4357179.

Anderen bekeken ook:

Fondue bestellen Enschede | Keurslager Enschede | Varkensvlees bestellen Enschede

BBQ-vlees