Over ons

Onze slagerij

zowel in onze winkel als hier op onze website kunt u iets meer van ons verwachten. in onze winkel kunt u terecht voor het beste vlees en de lekkerste vleeswaren. op deze site geven we u een ‘kijkje in onze keuken en maakt u kennis met onze passie voor het slagersvak. u zult zien dat we altijd iets meer te bieden hebben.

Maaltijden

Geen tijd om te koken? of even geen zin? profiteer dan van ons ruime assortiment maaltijden, met goed gevulde maaltijdsalades en complete warme maaltijden, zoals heerlijke stamppotten en lekkere pasta’s. daarnaast omvat ons aanbod ook componenten/ ingrediënten waarmee u snel en gemakkelijk een smaakvolle en voedzame maaltijd op tafel zet. kwaliteit verzekerd, want wij werken uitsluitend met hoogwaardige, verse ingrediënten. ons assortiment maaltijden is wisselend, zo kunt u dus steeds een andere maaltijd uitproberen! 

Buffetten warm/koud

Heeft u binnenkort een feestje?  wij helpen u graag bij de culinaire invulling. wat te denken van feestelijke buffetten warm of koud-, royaal opgemaakte saladeschotels? echt een lust voor het oog. maar ook warme beenham of lekkere warme saté behoren tot de mogelijkheden. hoe groot of klein uw feest, wij verzorgen de inwendige mens. prikt u dus alvast de datum, dan regelen wij de rest.

klik hier om contact met ons op te nemen.