Lamsvlees bestellen in Enschede

Bezorging vanaf €25
Hoogwaardige vleesproducten
Gecertificeerde keurslager

Wie het beste lamsvlees wil bestellen in Enschede, raden wij aan om zijn vlees bij ons te kopen. Lamsvlees is een unieke vleessoort, vooral geliefd vanwege de malse structuur en de uitgesproken smaak. Het ziltige vlees van het lam is heel geschikt om te grillen, braden of stoven. Wanneer u het bereidt met verse kruiden als tijm, marjolein en oregano laat u het vlees maximaal tot zijn recht komen. Bij Slagerij Huuskes hebben wij altijd vers lamsvlees voor u, afkomstig uit Nederland en Nieuw Zeeland. Nieuw Zeelands lamsvlees komt van grasgevoerde lammeren en staat specifiek bekend om zijn subtiele smaak en malsheid.

Bent u geïnteresseerd in ons lamsvlees?

Lamsbraadstuk

Vanaf 9.59

Lamsgehakt

Vanaf 4.88
Slagerij Huuskes

Soorten lamsvlees

Wij hebben verschillende soorten lamsvlees in ons assortiment. Wat de beste keuze is voor u is afhankelijk van de gelegenheid en bereidingswijze. Wij adviseren u graag! De meest verkochte delen van het lam zijn lamsbout en lamskoteletjes. Deze zijn erg geschikt om te braden of te roosteren. Dat geldt ook voor lamsschouder. Lamsribbetjes daarentegen komen het beste tot hun recht wanneer ze gestoofd worden. Zoekt u een lekker stukje vlees om te serveren bij gebakken aardappeltjes? Kies dan bijvoorbeeld vers Nieuw Zeelands lamsfilet. Deze zijn eenvoudig te bereiden door ze even in de pan te bakken. Wilt u meedoen met onze spaaractie? Geniet van alle voordelen die hierbij komen kijken.

Heeft u interesse in onze producten?

Online uw lamsvlees bestellen in Enschede

Het verbaast ons niet als u inmiddels flink trek heeft gekregen in een heerlijk stuk lamsvlees. Kom snel langs bij onze winkel in Enschede en maak daar een keuze uit de vele soorten vers lamsvlees. Of ga voor comfort en kies ervoor uw lamsvlees te bestellen in Enschede. In onze webshop is al het vlees terug te vinden. Plaats het in de winkelmand, rond de bestelling af en kies voor thuisbezorgen of afhalen in de winkel. U geniet dan al snel van een met passie bereid en kwalitatief stuk vlees, waarvan ook uw gasten onder de indruk zullen zijn. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@huuskes.keurslager.nl of door te bellen naar 053-4357179.

Anderen bekeken ook:

BBQ-vlees Enschede | Vlees bestellen Enschede | Rundvlees bestellen Enschede

BBQ-vlees