Keurslager in Enschede

De beste keurslager in Enschede is natuurlijk Slagerij Huuskes. Wij voeren het slagersvak met passie uit en voorzien Enschede en de wijde regio van het beste kwalitatieve en duurzame vlees. Of u nu op zoek bent naar heerlijke vleeswaren voor een zondagse brunch, een gourmetpakket voor een avond gourmetten met familie of het beste BBQ-vlees voor de buurtbarbecue! Bezoek onze winkel en laat u inspireren door de heerlijkste soorten vlees die wij hier zelf bereiden. Of ga voor gemak en plaats een bestelling op onze website. U kunt de bestelling laten thuisbezorgen of zelf afhalen bij uw keurslager in Enschede.

  Bezorging vanaf €25
 Hoogwaardige vleesproducten
 Gecertificeerde keurslager
Slagerij Huuskes

Keurslager bij Almelo

Met een slagerij in Enschede zijn wij ook de eerste keuze voor wie een keurslager in Almelo of omgeving zoekt. Als u een bezoek brengt aan Enschede en trek heeft in een heerlijk vers belegd broodje, moet u zeker even langskomen in onze winkel. Van bruine pistolets tot witte baguettes, wij beleggen ze graag voor u met onze zelf bereide vleeswaren. En als u er dan toch bent, neemt u natuurlijk meteen een lekker stukje vlees mee voor bij het diner.

Uw keurslager voor Hengelo

Ambachtelijk en met passie bereid vlees. Dat vindt u bij Herman Huuskes, keurslager voor Hengelo en omliggende plaatsen. Onze winkel in Enschede bedient ook klanten in Hengelo die graag het beste willen. Profiteer bijvoorbeeld van ons ruime assortiment aan maaltijden. Van goed gevulde maaltijdsalades tot complete warme maaltijden, zoals stamppotten en pasta’s, u vindt het allemaal vers in onze winkel. Komt u vaker bij ons? Neem dan een spaarpas en wissel uw spaarpunten in voor leuke cadeaus. 

BBQ-vlees

De beste keurslager in regio Oldenzaal

Als keurslager in regio Oldenzaal helpen wij u graag bij het organiseren van uw barbecue, gourmet of ander diner met gasten. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreide selectie aan kwalitatieve vleessoorten, om zelf een smakelijk pakket samen te stellen. Met onze handige gourmet- en BBQ-pakketten hebben wij de keuze alvast voor u gemaakt. Niets staat u meer in de weg van een geslaagde avond met het heerlijkste vlees!

Nu bestellen bij keurslager in regio Almelo

Plaats direct uw bestelling in onze webshop. Deze wordt dan zo snel mogelijk naar u verzonden. Wanneer u kiest voor afhalen, zorgen wij dat de bestelling klaarstaat in de winkel van uw keurslager in Enschede! Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via het contactformulier voor meer informatie. U kunt ook bellen naar 053-4357179.