Kalfsvlees bestellen in Enschede

Bezorging vanaf €25
Hoogwaardige vleesproducten
Gecertificeerde keurslager

Wilt u kalfsvlees bestellen in Enschede, voor een heerlijk diner waarbij u uzelf en uw gasten het beste vlees wilt voorzetten? Bestel het kalfsvlees dan bij Slagerij Huuskes – al tientallen jaren dé slager in de regio. Ons kalfsvlees komt uit de Hollandse weiden en is wereldberoemd om zijn goede kwaliteit. De fijne smaak in combinatie met een laag vetpercentage maakt het tot een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een lekker mals en sappig stukje vlees. Voor de beste bereiding laat u het kleine vetrandje tijdens het bakken nog even zitten. Snijd het pas af na het bakken. Hierdoor blijft het vlees lekker sappig.

Bent u geïnteresseerd in ons kalfsvlees?

Slagerij Huuskes

Soorten kalfsvlees

Wij hebben verschillende soorten kalfsvlees in ons assortiment. Voor elk gerecht en elke gelegenheid is er dus een perfect stukje kalfsvlees te vinden. In onze slagerij en op onze website vindt u onder andere kalfsentrecote, dat wordt gesneden van de dunne lende en malser is dan runderentrecote. Heeft u advies nodig om tot een goede keuze te komen? Bel ons dan gerust!

Kalfsgehakt

Ook een fijne riblap is een goede keuze. Deze is iets minder mals en heeft een langere bereidingstijd nodig dan bijvoorbeeld een entrecote. Natuurlijk mag ook kalfsgehakt niet in het aanbod ontbreken, eventueel in de vorm van gehakt- of soepballen. Dit gehakt is erg delicaat van smaak en is na het bakken of braden iets droger dan rundergehakt, omdat het bevat bijna geen vet bevat.

Heeft u interesse in onze producten?

Direct kalfsvlees bestellen in Enschede

Heeft u al trek gekregen? Dan is direct kalfsvlees bestellen in Enschede een goed idee! Plaats uw bestelling eenvoudig online. Wij bezorgen de producten bij u thuis of leggen alles voor u klaar in onze slagerij. U hoeft uw bestelling dan alleen nog op te komen halen. Wij doen iedere dag ons best om de beste ambachtelijke producten voor u te bereiden. Kom langs en proef het zelf! Voor meer informatie over onze slagerij kunt u contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar info@huuskes.keurslager.nl of bel naar 053-4357179.

Anderen bekeken ook:

BBQ-pakket bestellen Enschede | Lamsvlees bestellen Enschede| Slager bezorging Enschede

BBQ-vlees