Gourmet bestellen Enschede

Bezorging vanaf €25
Hoogwaardige vleesproducten
Gecertificeerde keurslager

Wie gourmet wil bestellen in Enschede komt al snel uit bij Slagerij Huuskes. Met onze passie voor het slagersvak verzorgen wij al tientallen jaren gourmetvlees van de beste kwaliteit. U kunt terecht in onze winkel in Enschede om de lekkerste soorten vlees voor uw gourmet uit te zoeken. Het is ook mogelijk om een online bestelling te plaatsen. Deze haalt u af bij de slagerij of laat u in de regio Enschede thuisbezorgen. Naast het beste vlees hebben wij ook alle andere ingrediënten in huis om uw gourmet tot een groot succes te maken. Van de beste salades tot heerlijke sauzen. Maximaal gemak dus voor een geslaagde avond gourmetten!

Bent u geïnteresseerd in ons gourmetvlees?

Slagerij Huuskes

Uw gourmet bestellen in Oldenzaal

Ook als u in Oldenzaal woont en van plan bent om gourmet te bestellen in Oldenzaal kunt u bij ons terecht. Oldenzaal ligt niet ver van onze slagerij in Enschede. In delen van Oldenzaal is het dan ook mogelijk om uw bestelling met gourmetvlees en overige producten thuis geleverd te krijgen. Is thuisbezorgen op uw adres geen optie, dan plaatst u de bestelling alsnog eenvoudig op onze website. Wij zorgen dat alles voor u klaarligt in de slagerij, zodat het makkelijk afgehaald kan worden. Een gezellige avond gourmetten met vrienden en familie was nog nooit zo ontspannen.

Heeft u interesse in onze producten?

Eenvoudig online gourmet bestellen in Enschede

Gourmet bestellen in Enschede, Oldenzaal of andere plaatsen in de regio doet u snel en makkelijk op onze website. Maak een keuze uit losse soorten vlees of ga voor extra gemak met een kant-en-klaar gourmetpakket. Plaats uw bestelling van minimaal € 25 en wij gaan aan de slag om het lekkerste gourmetvlees te bezorgen of klaar te leggen. Eerst nog even overleggen met ons voor u gaat bestellen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 053-4357179 of door gebruik te maken van het contactformulier. Wij geven graag advies over het vlees, de hoeveelheden en alles wat verder nodig is om de gourmet tot een succes te maken.

Anderen bekeken ook:

Fondue bestellen Enschede | Rundvlees bestellen Enschede | Slager bezorging Enschede

BBQ-vlees