BBQ-pakket bestellen in Enschede

Bezorging vanaf €25
Hoogwaardige vleesproducten
Gecertificeerde keurslager

Een BBQ-pakket bestellen in Enschede is de snelste weg naar een succesvolle barbecue! Ons kwalitatieve en duurzame vlees staat garant voor een avond genieten. U heeft bij ons een ruime keuze uit allerlei soorten barbecuevlees, zowel zelf samen te stellen als in de vorm van een BBQ-pakket. Bestel bijvoorbeeld heerlijke black angus hamburgers of carpaccio spiezen. Gaat u voor ultiem gemak? Dan raden wij u een van onze pakketten aan. Wij hebben de beste en populairste soorten barbecuevlees voor u geselecteerd en op ambachtelijke wijze bereid. Het enige dat u zelf hoeft te doen is de barbecue aansteken en genieten!

Bent u geïnteresseerd in ons BBQ-vlees?

Slagerij Huuskes

Soorten barbecuepakketten

Bij Slagerij Huuskes – al tientallen jaren dé slagerij in de regio – maken wij het u graag gemakkelijk. Wij hebben dan ook verschillende soorten kant-en-klare barbecuepakketten in ons assortiment. Er zijn pakketten voor kleinere gezelschappen, met een kleine hoeveelheid duurzaam vlees. Maar ook voor barbecues waarbij u veel gasten ontvangt, hebben wij passende opties. Kies bijvoorbeeld voor BBQ-pakket deluxe, dat geschikt is voor minimaal vijf personen. Of ga voor een BBQ Party All-in pakket voor minimaal tien personen. Hoe uw gezelschap er ook uitziet, met ons barbecuevlees organiseert u gegarandeerd een barbecue die iedereen zich nog lang zal herinneren!

Heeft u interesse in onze producten?

Nu uw BBQ-pakket bestellen in Enschede

Heeft u uw keuze gemaakt? Ga dan snel over tot het BBQ-pakket bestellen in Enschede. Onze slager gaat direct voor u aan de slag en zorgt ervoor dat u het beste vlees zo snel mogelijk thuis ontvangt. Het is natuurlijk ook mogelijk om uw pakket op te halen in onze slagerij in Enschede. Wilt u meedoen aan onze spaaracties? Vraag hier dan naar in de winkel. Twijfelt u nog over welk vlees u het beste kunt kiezen of wilt u even overleggen over de hoeveelheden? Neem gerust contact met ons op. Bel naar 053-4357179 of stuur een e-mail naar info@huuskes.keurslager.nl. Wij voorzien u graag van advies om te zorgen dat uw barbecue een groot succes wordt. 

Anderen bekeken ook:

BBQ-vlees Enschede| Keurslager Enschede| Rundvlees bestellen Enschede

BBQ-vlees